top of page

Behandelingen

De juiste lijn naar balans

Goede psychologische hulp bestaat voor mij uit samen zoeken naar de oorsprong van je probleem en deze aanpakken. Door jouw kennis te vergroten, inzichtgevende oefeningen te doen, te werken aan gezond gedrag en door te vallen en op te staan wil ik je helpen om weer op de juiste lijn te komen.

DSCF7599.JPG

Individuele therapie

Ben je uit balans, merk je dat je de juiste lijn niet meer te pakken hebt? Je psychische gezondheid heeft zorg en aandacht nodig. Bij somberheid, angst, burn-out en een laag zelfbeeld wil ik je verder helpen met de juiste behandeling die gestoeld is op onderzoek, maar zo aangepast aan jou dat het een persoonlijke therapeutische behandeling is.

DSCF7634.JPG

Runningtherapie

Het Vondelpark ligt tegenover mijn praktijk en hier komen we samen in beweging! Want werken aan je klachten is ook letterlijk in beweging komen en het anders gaan aanpakken. Runningtherapie is hierbij een gezonde en leuke manier om je beter te gaan voelen en duurzame gedragsveranderingen tot stand te brengen.

IMG_5805.JPG

Relatietherapie

Duurzame relaties vragen om zorg, aandacht en eerlijkheid. Als jullie problemen willen aanpakken, nieuwe manieren willen ontdekken om met elkaar in contact te zijn en constructieve manieren willen leren om om te gaan met verschillen, wil ik jullie daarbij helpen.

Kleurrijke boekruggen

Meer weten over behandeling?

bottom of page