top of page

Vragen

Hoe meld ik me aan?

Je kan je aanmelden door mij te bellen, mailen, een sms te sturen, een whatsapp bericht of het contactformulier in te vullen op deze website. We zullen dan een afspraak maken voor een telefonische intake waarbij ik kort je klachten bespreek om te kijken of ik je verder kan helpen en uitleg geef over mijn werkwijze. Deze telefonische intake is kosteloos.  

Wat krijgt de verwijzer te weten over mijn behandeling?

De verwijzer krijgt een brief aan het einde van de behandeling met daarin de stappen die in behandeling zijn gezet en het resultaat (indien nodig advies). Deze brief wordt eerst gelezen door jou en hier moet jij goedkeuring voor gegeven voordat deze verstuurd wordt. In overleg kan er aan het begin en tussentijds ook overleg zijn met verwijzer. Jij hebt altijd het recht om informatie naar verwijzer te blokkeren.

Bereikbaarheid?

Lijn psychologie is te lopen vanaf station Bussum Zuid (20 minuten/ 1,5 km). 

Er kan gratis voor de deur geparkeerd worden.

Parkeren?

Kan ik een afspraak last minute afzeggen?

Je kunt parkeren voor de deur of in de buurt.

Je kan onze afspraak tot 24 uur van te voren afzeggen. Als het korter is dan 24 uur van te voren breng ik een no show in rekening. Dit is 50,00 euro of 60,00 euro (afhankelijk van de behandeling).

Hoe kan ik een no show betalen?

Op het moment dat je een afspraak minder dan 24 uur van te voren afzegt of niet komt is er sprake van een no show. Ik stuur je dan een factuur per mail. Dit moet binnen 14 dagen worden overgemaakt op rekeningnummer: NL10ASNB 0781 1568 23 t.a.v. Lijn Psychologie, C. Maassen.

Hoe lang duurt een therapiesessie?

Een therapiesessie duurt 45 minuten. Voor een EMDR sessie of een relatietherapie sessie kunnen we er samen voor kiezen om een dubbele sessie in te plannen (90 minuten).

bottom of page