top of page

Over mij

Ik ben Carlijn Maassen, GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut en runningtherapeut. 

 

Het mooiste van mijn werk is dat ik een onderdeel mag zijn in iemands herstelproces. Want er is niks leukers om te zien dat iemand weer de juiste lijn in zijn leven heeft gevonden. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest waarom mensen bepaalde keuzes maken en hoe ze in het leven staan. Ik vind het leuk om dit te onderzoeken en te kijken waar dit zorgt voor problemen maar ook te kijken naar de sterke kanten van iemand.

 

Ik ben opgeleid tot cognitief gedragstherapeut (geregistreerd bij de VGCt). Ik maak gebruik van interventies die ook de basis hebben in de cognitieve gedragstherapie zoals Mindfulness, EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), runningtherapie, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en schematherapie. Ik speel hiermee in op de doelen en behoeftes van de cliënt. 

 

Ik ben mijn carrière begonnen in de verslavingszorg. Daarna heb ik gewerkt in een behandelcentrum voor fysieke en mentale klachten waarbij ik veel mensen heb geholpen met lichamelijke krachten (SOLK), depressie, stressgerelateerde klachten, angst, trauma en een negatief zelfbeeld. Na mijn post doctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog ben ik gaan werken in een diagnostisch centrum om mijn diagnostische kennis te verdiepen. Op dit moment combineer ik mijn eigen praktijk met mijn baan in de verslavingszorg. 

 

Wil je meer weten? Kijk ook op mijn LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/carlijnmaassen/

IMG_7474.JPG

Belangrijke gegevens

AGB-code (persoonlijk): 94103026

AGB-code (onderneming): 94064011

BIG-registratie: 59922452525

VGCt nummer: 008639

BTW-nummer: NL002118644B52
Rekeningnummer: NL10 ASNB 0781 1568 23. t.a.v. Lijn Psychologie
Lid van de NvGzP
Lid van de VGCt

bottom of page